Januari

J Januari vind ik altijd een saaie maand, maar nu ik hielspoor heb en dus niet buiten kan wandelen moet ik mij met andere dingen bezig houden.

De FB-volgers weten al dat ik de inkleurapp op mijn telefoon ontdekt heb, hier volgen wat voorbeelden !!

Van 3 mandala`s een collage gemaakt.

Van 11 mandala`s een collage gemaakt, ook via de telefoon.

Ik zoek dan wel passende onderwerpen uit voor één collage, hier wonigen !!

Maar 23 jan krijg ik zooltjes aangemeten en hopelijk kan ik dan weer buiten de uitbottende natuur bewonderen ipv op de vaas. Alhoewel ik daar ook echt van kan genieten.

Dan wordt buiten lopen weer een ECHT feest !!

.

21 gedachten over “Januari

 1. ooh wauw, dat ziet er prachtig uit
  mijn telefoon is nog altijd een mysterie haha, berichtjes en fb en messenger maar voor de rest weet ik niet wat ik er mee kan, en misschien gelukkig maar anders blijf ik op dat ding staren
  ik duim er voor dat die zooltjes wonderen doen en je weer op wandel kan

 2. Mooie ‘knutselwerkjes’ om toch maar bezig te zijn. Je ontdekt nieuwe kanten aan jezelf vermoed ik. Desondanks wens ik je toe, dat je snel weer de buitenlucht kunt proeven.

 3. Knap spul die kleur app, zag mijn schooneoon daar ook mee bezig. Brengt rust denk ik. Mooie collage’s Marjolein. Ik wens je veel succes met de zooltjes en hopelijk lukt het stappen weer!

 4. Hopelijk kan je dan weer lekker rondstappen. Leuk hoor dat inkleuren wst je doet. Ik heb me door jou daar ook even toe laten verleiden. Echt leuk hoor.

 5. Hielspoor weet ik alles van Ferry. Hij had zeker 2 jaar lang gehad van hielspoor. Dit doet zo zeer. Toen heeft hij speciale zooltje opgezocht via internet. Toen had hij gekocht. En hielp. Sterkte. Leuke kleurtjes heb je gedaan. Inkleuren verveel dan niet. De laatste foto is grappig om te zien. Om je voet…..

 6. Had inderdaad op Facebook al je kleur prestaties gezien en bewonderd Marjolein
  heel mooie plaatjes om te kleuren, wel een geduld werkje op zo’n telefoon neem ik aan
  hopelijk gaan de zooltjes werken en kun je er weer op uit, van harte beterschap.

 7. Ze verzinnen steeds iets nieuws, ik zou er geen geduld voor hebben maar ik ben nooit van het tekenen en kleuren geweest. Succes bij de podoloog, die hielp mij jaren geleden ook aan die dingen.

 8. Les 3 premières images me plaisent beaucoup, les couleur, les formes sont très belles.
  J’aime aussi beaucoup la dernière image très originale.

Reacties zijn gesloten.