Fietsen mag : deel 3

D Deel 3 : Van fietsen mag !

 Gelukkig mogen we fietsen en steeds meer mensen maken er nu gebruik van !

Wij fietsen nu op de Voornse polderwegen ipv op de fietspaden, omdat de 1,5 mt afstand houden voor velen nog moeilijk is 😦

Meestal moet je bij de doorgaande weg naar Rockanje/kust/strand stoppen, maar nu konden we meteen oversteken

Van de boerderijen omringd door groen kan ik echt genieten.

Deze schuur deed aan `socail distancing`

Wij fietsen nu ook meestal achter elkaar ;-0

Naar beneden of blijven we boven rijden ?

Boven dus…die dijkhuisjes zijn vaak zo leuk !

De molen van Rockanje

Deze foto hoeft geen uitleg

Alle akkers liggen er mooi in een rijtje bij !

En zo komen we weer in Brielle terug

Uit de verte goed te herkennen door zijn markante kerktoren en zijn witte oude watertoren.

.

16 gedachten over “Fietsen mag : deel 3

  1. Ook even mee gefietst… Wat is het daar mooi… Zo te zien viel het mee met de drukte… En inderdaad het is waar wat Joke zegt…. Vakantie gevoel……. Maar de werkelijkheid is anders…. heelaas…

  2. Weer fraaie plaatjes! Wat wonen we toch in een mooi gebied. Ik probeer elke dag een rondje te maken. We moeten tenslotte in beweging blijven. Vandaag een rondje richting Zuidland en terug naar Hellevoetsluis via de Zeedijk. Genieten!

  3. Ik kan niet fietsen juist omdat hier de uitbraak was en de mensen geen afstand hielden en houden. En inderdaad de fietspaden zijn te smal, als mensen stilstaan of inhalen ontkom je er niet aan. De omgeving is prachtig, en ja dijkhuisjes zijn het helemaal.

  4. mooi foto verslag van je rondje fietsen, ik heb er ook gefietst en voorheen ook regelmatig rondjes met de auto gereden daar, dus zie wel heel bekende plekjes langskomen Marjolein. Schitterend die gele bermen overal, hoewel nu het wit van het fluitenkruid het overneemt.

  5. Dit was een mooie fietstocht, het is nu overal zo fris en groen, daar boffen we dan weer mee. Gelukkig dat je dit nog kunt doen in deze akelige tijd.

  6. We spelen met de gedachten om in september toch de richting op te gaan van Middelburg en dan over Brielle te komen. Gewoon een paar dagen in een hotel (als het kan). Als we dit zo zien is het toch wel heel erg aantrekkelijk en wat boffen jullie ook met deze fotogenieke omgeving. Die Molen is een plaatje. Het is een genot om jouw foto’s te zien, Marjolein.

Reacties zijn gesloten.