Het sneeuwklokjespad

Zoals elk jaar neem ik jullie weer mee naar het sneeuwklokjespad in de Voornse duinen bij Rockanje.

**

Er staat nu een bord aan het begin van het pad van het Zuid-Hollands landschap dat de toegang verboden is ivm omgevallen bomen. Maar als goed geaarde Hollander let je niet op verboden en ga je toch het paadje op ondanks de waarschuwing van vallende bomen en takken.

Ik ben vergeten om foto`s te maken van de omgevallen bomen op sommige delen van het paadje, maar het was dus logisch dat het officiëel afgesloten was, want het was een kruip- en sluiproute geworden.

Volgende week gaan we naar de winterakonieten in het Mildenburgbos bij Oostvoorne.

.

..

25 gedachten over “Het sneeuwklokjespad

  1. This annual celebration takes my breath away, Marjolein. I never grew up with snowdrops in America, so this winter tradition fills me up with joy…and anticipation for the Spring to come, soon!

  2. “Welk bord?”….. ik zie alleen maar heel erg mooie sneeuwklokjes, Marjolein. Elk jaar weer een genot om te zien. Een moi stukje Nederland. En je weet, de mooiste foto’s worden genomen “achter het hek”.. 🙂

  3. Dapper en gezien de foto’s heb je deze barbaarse tocht door sneeuwklokjes land overleeft.
    Mooie foto van deze prachtige witte bloemetjes Marjolein

      • Dankjewel ik vermoede al dat het daar was, heb daar ook al enkele keren rond gewandeld deze tijd van het jaar, maar dit jaar pas ik, zeker omdat het voor mij allemaal te laag bij de grond is 🙂

Reacties zijn gesloten.