Deel 2 : voorjaar in mijn tuintje

Hoe en waar we tegen corona zijn aangelopen geen idee, maar één dag na elkaar testen we alle 2 positief, de ene hoestte en de ander werd snipverkouden.

Dus werd het 5 dagen binnen blijven 😦

De eerste dagen was het buiten koud, nat met veel wind, dus we boften nog een beetje.

Maar de laatste 2 dagen begon de zon steeds meer te schijnen en onze prunus liep net uit !!

Hierboven dansten ze nog in de wind.

Hoe lager ik fotografeerde hoe stiller de kelkblaadjes zich hielden ;-0

Elk jaar is het weer genieten.

En het was vooral genieten omdat je nergens heen kon 😦

En dit alles bewonderde ik door deze “tuin brillenglaasjes”

:-0

En morgen (11-4-2022) mag ik weer de wijde wereld in 🙂

.

.

.

21 gedachten over “Deel 2 : voorjaar in mijn tuintje

 1. Prachtig Marjolein, en ik geniet er ook van als ik op het balkon staat of uit het raam kijk, en de boom wordt steeds groter en mooier.😊

 2. Prunus ziet zeker prachtig uit jou tuin. Het doet heel goed. Heel mooie foto’s gemaakt. Jou tuin ziet weer gezellig uit met deze prunus. Mooie kleur. Morgen kun je weer genieten om vrijheid te genieten. Geniet maar ervan Marjolein!!

 3. Wat een supermooie kleuren heb je gefotografeerd. En het kan ook een klein griepje wezen of een pollenalergie en als je dan test geeft hij ook corona aan. Maar wel goed dat je het zekere voor het onzekere neemt. En het wordt mooi weer dus je kan ook weer genieten buiten je tuin. Groetjes en fijne week wens ik je hierbij.

 4. Bless you, dear Marjolein and Hubby! I hated to hear you both had COVID, but, then, as some have said, I suppose we all will get it eventually…including ME! So glad it wasn’t too severe for you both, other than having to stay put. So glad you had these beauties to keep you company and that NOW, today, you are free to go out-n-about again. ENJOY!

 5. een genot om zien
  hopelijk niet te veel afgezien van corona, het heerst nog overal
  maar jullie zijn op tijd hersteld voor deze mooie lentedagen, geniet er dubbel van

 6. een leven zonder corona is niet meer denkbaar hé… je bloesems zijn geweldig mooi marjolein.. geniet van je herwonnen vrijheid hé. griepjes en verkoudheden blijven ook gewoon bestaan…

 7. Dan zijn jullie er ook mooi samen vanaf. Het kwam wel mooi uit dat het toen slecht weer was. De prunus was een schrale troost of beter gezegd een mooie beterschapswens voor jullie beiden. Je hebt er een prachtige fotoserie van gemaakt.

 8. Wat een prachtige prunus hebben jullie in de tuin en dat is altijd een mooi geschenk in het voorjaar. “Jammer” dat jullie er nu extra van “moesten” genieten door het “huisarrest”… Ik hoop dat Manlief en jij weer helemaal genezen zijn van het covid virus. En nu weer volop genieten van de “wijde wereld”. Dit zijn weer prachtige foto’s!!!! Een goed Paasweekend gewenst!

 9. Heel mooie serie bloesem foto’s Marjolein, wat een heerlijk seizoen is dit toch
  Jammer van de corona, hopelijk heb je er nu geen last meer van.

Reacties zijn gesloten.